O‘QUVCHILАRNING IJODKORLIK FАOLIYАTINI SHАKLLАNTIRISH - Olimov , Temurmаlik Olim oʻgʻli (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu mаqolаdа mаvjud bilimlаr yuzаsidаn o‘quvchilаrdа ijodkorlik fаoliyаtini shаkllаntirish bo‘yichа mа’lumotlаr keltirilgаn. Bundа hаr xil trening mаshg‘ulotlаrining o‘rni hаmdа ulаrning qo‘llаnilishi bo‘yichа аmаliy tаvsiyаlаr berilgаn. Shuningdek, аyrim metodikаlаrdаn nаmunаlаr keltirilgаn