"GULLIVERNING SAYOHATLARI" ASARINI QIYOSIY O‘RGANISH - Karimova , Xonzoda; Eshpo‘latova, Munavvar (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada Jonatan Svift qalamiga mansub "Gulliverning sayohatlari" asari, shu asar bilan qiyoslash mumkin bo‘lgan asarlar yoritilgan.