O‘ZBEKISTONDA KARLAR JAMIYATINING SHAKLLANISHI - Abdullayeva, Nargiza O‘ktamovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonda karlar jamiyatining shakllanishi va rivojlanishiga doir ijtimoiy, huquqiy va ta’lim jihatlarini o‘rganadi. Karlarning jamiyatga integratsiyasi, huquqlari, inklyuziv ta’lim tizimi va ijtimoiy yordam tizimlarining samaradorligi tahlil qilinadi. Maqola karlarning jamiyatdagi roli va imkoniyatlarini oshirish bo‘yicha tavsiyalar beradi.