MA’NAVIY TARBIYA JARAYONIDA ALLOMALAR MEROSINING TUTGAN OʻRNI - Jumayeva, Shaxlo Suyunovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada buyuk ajdodlarimiz qoldirgan ilmiy va ma’naviy merosni asrab-avaylash, ulardan milliy-ma’naviy tarbiy jarayonida oqilona foydalanish xozirgi davrda muhim ahamiyat kasb etayotganligi borasida fikr yuritiladi.