XIZMAT KO‘RSATISH SOHALARINING IQTISODIYOTGA TA’SIRI (BUYUK BRITANIYA MISOLIDA) - Uralov , Sh.A (GOLDEN BRAIN, 2024)
Maqolada Buyuk Britaniyada xizmat ko‘rsatish sohasining rivojlanish tarixi, sanoat inqilobi, YaIMdagi ulushi, sanoat tarmoqlari haqida batafsil yoritilgan.