QO‘NG‘IROTLAR SULOLASINING XIVADA HOKIMIYAT TEPASIGA KELISHI. MAMLAKATDAGI SIYOSIY JARAYONLAR - Bekchonova, Zaynab Matkarimovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada Qo‘ng‘irotlar sulolasining Xivada hokimiyat tepasiga kelishi jarayoni va bu suloladan bo‘lgan hukumdorlarning siyosiy harakatlari haqida qisqacha ma’lumotlar berilgan.