ABU ISO MUHAMMAD IBN ISO TERMIZIYNING MA’NAVIY MEROSI - Shomurotova , Nilufar Davronbek qizi; Yangiboyev , Sanjarbek (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola orqali siz buyuk mutafakkir Abu Iso Muhammad Termiziyning hayot yo‘li va uning ma’naviy merosi haqida bilimga ega bo‘lasiz. Uning qanday oilada tavallud topgani va ilm-fan ravnaqi uchun qo‘shgan hissasini ko‘rib chiqasiz. Uning hadis ilmiga qiziqqani va musofirchilikda yurgan paytida ham bilim olishga bo‘lgan ishtiyoqi insonni yanada ilm olishga undaydi.