XOTIRANI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK METODLARI - Аsqаrоv , Аnvаrjоn Rаhimjоn о’g‘li; Xomidov , Abdullajon Adxam o‘g‘li (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola xotirani rivojlantirishga yo‘naltirilgan psixologik usullarni o‘rganishga qaratilgan. Tadqiqotda xotirani yaxshilash uchun qo‘llaniladigan asosiy psixologik metodlar, jumladan, mnemonika, vizualizatsiya, o‘yinlar va diqqatni jamlash texnikalari ko‘rib chiqilgan.