МАМЛАКАТИМИЗДА ТУРИЗМ ОҚИМИНИ ОШИРИШ БЎЙИЧА ЧОРА-ТАДБИРЛАР - Раматов , Мурат Қалбаевич (GOLDEN BRAIN, 2024)
Мазкур мақоламизда бугунги кунда мамлакатимизда туризмни ривожлантиришдаги турли чора-тадбирларнинг олиб борилиши ва туризм юналишларига булган катта етибор, хамда туристлар сонини купаитириш тадбирлари тоғрисида суз юритилади.