FIZIKA FANIDA YORUG‘LIKNING KVANT XUSUSIYATLARINI TUSHUNTIRISHDA SAMARALI METODLAR - Axmadov , Majidjon Ashraf o‘g‘li (GOLDEN BRAIN, 2024)
Yorug‘likning kvant xususiyatlarini tushuntirishda samarali metodlar fizikani o‘qitishda muhim ahamiyatga ega. Yorug‘likning kvant xususiyatlari, jumladan, fotonlar, kvant interferentsiya kabi tushunchalarni o‘quvchilarga yetkazish murakkab bo‘lishi mumkin. Bu maqolada ushbu mavzuni tushuntirishda yordam beradigan bir nechta samarali metodlarni ko‘rib chiqamiz.