PASHTU TILIGA G‘ARBIY TILLARDAN KIRIB KELGAN TERMINLAR - Xaitov , Ashurali G‘ayrat o‘g‘li (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola g‘arbiy tillardan pashtu tiliga kirib kelgan terminlar va ular qay yo‘sinda pashtu tiliga kirib qolgani, hozirgi kunda ushbu terminlarning keng qamrovli bo‘lib, iste’molga aylangani va uning pashtu tilidagi ayrim fonetik o‘zgarishlari to‘g‘risida.