TIBBIYOT TEXNIKUMLARIDA O‘QUVCHILARNING KASBIY MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Saidvaliyeva Shaxlo Baxtiyor qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada tibbiyot bilim yurtlarida ta’lim olayotgan talaba o‘quvchilarning kasbiy malaksini oshirishga qaratilgan fikr mulohazalar va muommolar yoritilib berilgan. Kasbiy malaka oshirish va kasbga nisbatan ham madaniyat ham sadoqat bilan hurmatda bo‘lish kerakligi to‘g‘risida fikrlar bayon qilingan