TIBBIYOT TEXNIKUMI O‘QUVCHILARNI MASOFADAN O‘QITISHDA AVTOMATLASHGAN DIDAKTIK TA’MINOTNING UMUMIY TUZILISHI - Djemelova Elvera Ruslanovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada masofaviy ta’lim va masofaviy ta’limning didaktik ta’minotini yaratish texnologiyalari va ularning tibbiyotda va ta’lim soxalarida tashklillashtirish tamoyillari asosiy vazifalari va amaliy ko‘nikmalarini hosil qilish bo‘yicha ishlar olib borilgan va didaktik nazariya metodik ko‘rsatkichlari va didaktik nazariyaning raqamlashgan tizimlari va harakatli tizimlari yetarlicha to‘ldirilgan hamda tibbiyot muassalari talabalarni masofadan (onlayn) ta’lim berishning muhim mavzulari ko‘rib chiqilgan