INKLYUZIV TA’LIMNI AMALGA OSHIRISHDA ZAMONAVIY TA’LIM USULLARI VA METODLAR - Teshaboyev, Akramjon Yuldashevich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Inklyuziv ta’limda zamonaviy ta’lim usullari va metodlarini amalga oshirilishida qanday usullar va metodlar qo‘llanilishi haqida fikr yuritiladi. Maqola, inlyuziv ta’limning nima ekanligi, qanday yo‘llar orqali amalga oshirilishi mumkinligi, va ushbu ta’lim usullarining ta’lim jarayonini qanday o‘zgartirishi mumkinligini o‘rganishga oid tushunchalar keltirib o‘tilgan.