HUDUDLARDA INVESTITSIYAVIY FAOLLIKNI OSHIRISH ZARURLIGINING ILMIY-ASOSLARI - Jumayeva G.J; Xikmatova, M.A (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatda investitsion siyosatning ijrosini ta’minlashda hududlarda investitsion faollikni oshirish zarurligining ilmiy asoslari investitsion loyihalar taklifi va texnik iqtisodiy asosnomaning ahamiayti orqali asoslangan.