TADBIRKORLIK FAOLIYATINI SOLIQ VOSITASIDA QO‘LLAB-QUVVATLASHNING ZARURLIGI VA UNDA SOLIQ KATEGORIYASINING NAZARIY-ILMIY ASOSLARI - M.E.Shoturayeva (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada tadbirkorlik subyektlarini soliqlar vositasida qo‘llab quvvatlash zarurligining nazariy-ilmiy asoslari bayon qilingan bo‘lib, unda kichik va o‘rta biznes, xususiy tadbirkorlikni soliqlar vositasida qo‘llab quvvatlashga bag‘shlangan nazariy manbalar tahlili keltirilgan.