TA’LIMGA VEB PLATFORMALARNI JORIY ETISHNI TAHLIL QILISH - Asrorov Oybek Asror o‘g‘li; Saidov Elbek Rahmon o‘g‘li (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada ta’limga axborot texnologiyalarini joriy etish hamda, ta’limni veb platformalar orqali boyitishning bosqichlari, imkoniyatlari va afzalliklari yoritilib o‘tilgan.