ULUG‘BEK HAMDAMNING “ISYON VA ITOAT” ASARIDA INSON VA JAMIYAT O‘RTASIDAGI MUNOSABATLARNING BADIIY TALQINI - Bekzod Ko‘liboy Orzuboy o‘g‘li; B.To‘rayeva (GOLDEN BRAIN, 2024)
Maqolada Ulug‘bek Hamdaming “Isyon va itoat” asarida inson va jamiyat tushunchasining o‘zbek adabiyotida tutgan o‘rni hamda bahsli nazariyalarini chuqur badiiy tahlil qilish zaruriyati to‘g‘risida so‘z boradi