O‘ZBEK MILLIY RANGTASVIRI XORIJLIK RASSOMLAR IJODIDA - Rajabov , Ulug‘bek Nurillayevich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda yashab ijod qilgan xorijlik rassomlar xaqida shuningdek, ularning ijodi tahlil qilindi va ularning uslublari o‘rganib chiqildi. Rassomlarning san’at asari namunalarida ishlatilgan texnika, uslub hamda yo‘nalishlar solishtirilib o‘rganildi.