KOSHI MASALASINI STATIKA TENGLAMALARI SISTEMASI UCHUN YECHISH - Homidov, Farhod Faxridinovich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Bu ishda momentli elastikliklik nazariyasi tenglamalari sistemasi yechimini fazoda yechim va uning kuchlanishi soha chegarasining musbat o‘lchovli qismida berilganda sohaning ichiga topish masalasi qaraladi. Bunday masalaga Koshi masalasi deyiladi. Qaralayotgan masalaning yechimi mavjudligi kriteriyasi keltiriladi.