BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING NUTQIY KO‘NIKMA VA MALAKALARINI RIVOJLANTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Normatova, Dilfuza Eshmurodovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida nutqiy ko‘nikma va malakalarni rivojlantirishda nutqiy ravonlikning o‘rni hamda bu borada amalga oshiriladigan ishlar mazmuni haqida artoflicha fikr yuritilgan.