GUSTAV FLOBERNING “BOVARI XONIM” ASARI QIYOSIY TAHLILI - Shopo‘latova, Gulhayo Shuxrat qizi; Ishquvvatov , Mamarasul Yigitali o‘g‘li (GOLDEN BRAIN, 2024)
Maqolada jahon adabiyoti serqirra qalam sohibi hisoblangan Gustav Floberning hayoti va ijodi hamda shoirning qalamiga mansub “Bovari xonim” asari, uning obrazlar tizimi, undagi bosh va yordamchi obrazlarning boshqa ijodkorlar asarlaridagi obrazlar bilan qiyosiy tahlili atroflicha yoritildi.