CHINGIZ AYTMATOVNING “ALVIDO, EY GULSARI” QISSASINING BOSHQA ASARLAR BILAN QIYOSI - Hamroyeva , Maftuna; To‘laganova , Mehriniso (GOLDEN BRAIN, 2024)
Chingiz Aytmatovning “Alvido, ey Gulsari” asari o‘zaro boshqa asarlar bilan qiyoslab, tahlil qilindi va boshqa asarlar bilan o‘xshash va farqli tomonlari ochib berildi.