JINOYAT VA JAZO: G‘ARB ADABIYOTIDAGI O‘ZARO ALOQALAR - Abdimo‘minova, Dildora Oybekovna; Rajabova, Mo‘jiza Husan qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada buyuk rus adibi Dostoyevskiy qalamiga mansub “Jinoyat va jazo” romani tahlili berilib, g‘arb adabiyotidagi boshqa asarlar bilan solishtirilgan, qahramonning ichki olami, ruhiyati ochib berilgan.