АKАDEMIK LITSEY O‘QUVCHILАRI BILАN INGLIZ TILI DАRSLАRIDА VIDEO MАTERIАLLАRDАN FOYDАLАNISHNING АYRIM METODLАRI - Raximova, Ozoda Ixtiyor qizi; Turabova, Zarina Uktamovna; Davronova, Shahnoza Shahzod qizi; Аzizova Dilshoda Аbduxafizovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Mazkur maqolada ingliz tili fanidan dars jarayonida video materialdan foydalanish usullari, o‘qituvchi va o‘quvchi uchun kerakli bo‘lgan ayrim tavsiyalar berilgan.