JONATHAN SVIFTNING "GULLIVERNING SAYOHATLARI" ASARIDA SAYOHAT TAASSUROTLARI VA YARATGAN OBRAZLAR XARAKTERI - G‘affarova, Gulbahor; Yarasheva, Mashhura (GOLDEN BRAIN, 2024)
Mazkur maqolada Jonatan Sviftning Gulliverning sayohatlari asaridagi obrazlar xarakterini boricha gavdalantirib, voqea-hodisalarning umumiy tasnifi hamda asarda tasvirlangan manzaralar xususida fikr yuritilgan