GLOBALLASHUV JARAYONIDA MISSIONERLIKKA QARSHI KURASHDA MA’NAVIY-AXLOQIY QADRIYATLARNING O‘ZIGA XOSLIGI - Tanimov, Sharapadin Maulenbergenovich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Mazkur maqolada missionerlikga qarshi kurashning ma’naviy-axloqiy qadriyatlarining yangi ko‘rinishlari haqidagi fikrlar ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada global miqiyosda xavfsizlik, barqarorlikka rahna solish maqsadida ma’naviy, siyosiy, iqtisodiy-huquqiy tahdid sifatida namoyon bo‘layotgan missionerlikning g‘oyaviy-mafkuraviy ko‘rinishlari borasidagi fikrlar yoritilgan.