SEVGI VA HIS-TUYG‘ULARGA BEFARQLIK: ALBERT KAMYUNING “BEGONA” ASARI MISOLIDA. - Fozilova, Gulnora; Allanova, Muhayyo (GOLDEN BRAIN, 2024)
Mazkur maqola Albert Kamyuning Begona asarida bosh qahramon Merso obrazida namoyon bo‘lgan sevgi va his-tuyg‘ularga befarqlik masalasini o‘rganadi. Asarda insoniy munosabatlarga, sevgi va hissiyotlarga nisbatan noan’anaviy yondashuvni tahlil qilib, Mersoning jamiyatda o‘ziga xos "begona" bo‘lib qolishiga sabab bo‘luvchi omillar yoritiladi.