MUSTAQILLIK DAVRI HAYKALTAROSHLIGIDA TARIXIY SIYMOLAR TALQINI - Kodirova , Zilola Ruziboyevna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Mazkur maqolada Mustaqillik davri O‘zbekiston mahobatli haykaltaroshligi rivojining asosiy tamoyillari, buyuk siymolarni sharaflash va ulug‘lashdagi jarayonlar haqida batafsil ma’lumot berilgan.