BADIIY ADABIYOTDA BOSH PERSONAJ RUHIYATI TASVIRI (“JINOYAT VA JAZO” ASARI MISOLIDA) - Jo‘rayeva, Mehriniso Safar qizi; Xongeldiyeva , Sevara Shuxrat qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada “Jinoyat va jazo” asari bosh qahramoni ruhiyati, undagi ichki ziddiyat va qarshiliklar, ijodkorning ruhiyatni yoritishidagi uslubi haqida atroflicha fikrlar yuritilgan