"BEGONA": INSON VA ABSURD HAYOT TO‘QNASHUVI - Chorshanbiyeva, Nafosat; Nurmanova, Zamira (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada Albert Kamyuning "Begona" asari tahlil qilinib, asardagi absurdizm falsafasi, bosh qahramonning ichki kechinmalari va jamiyat bilan munosabatlari o‘rganiladi. Merso obrazining o‘ziga xosligi va uning hayotga nisbatan begonalik hissi absurd dunyo nazariyasining asosiy jihatlari orqali tahlil qilinadi. Maqola asar mazmuni va Kamyuning falsafiy qarashlarini yanada chuqurroq anglashga yordam beradi.