SHAROF BOSHBEKOVNING "TEMIR XOTIN" KOMEDIYASIDAGI IJTIMOIY MASALALAR - Yarashova, Mavluda Toxir qizi; Tulishova, Gulzina Ravshanovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada iste’dodli dramaturg, yozuvchi Sharof Boshbekov qalamiga mansub bo‘lgan "Temir xotin" komediyasidagi ijtimoiy muammolar, oilaviy kelishmovchiliklarning sabab va oqibatlari, inson qadri, o‘zbek ayollarining matonati haqidagi g‘oyalar ilgari surilgan, shuningdek, syujet va komediyadagi voqelik ham yoritilgan.