O‘QITUVCHI KАSBIY FАОLIYATIDА PЕDАGОGIK KOMPETENSIYANING O‘RNI - Xaydarova , Oliya Kaxxarovna; Abdullayeva, Dilnora Mansurovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
O‘qituvchi kasbiy faoliyatida pedagogik kompetensiya o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini samarali shakllantirish, ta’lim jarayonini optimallashtirish va interaktiv darslarni o‘tkazish uchun zarur bo‘lgan bilim, ko‘nikma va sifatlar majmui hisoblanadi. Bu kompetensiya ta’lim sifatini oshirishda muhim rol o‘ynaydi, o‘qituvchining professional faoliyatining samaradorligini ta’minlaydi