BOSHLANG‘ICH SINF O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA ADABIY-NUTQIY KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH IJTIMOIY ZARURAT SIFATIDA - Yo‘ldosheva, M.I. (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘qish savodxonligi darslarida adabiy-nutqiy kompetensiyalar haqida ma’lumot, ularni shakllantirishda zamonaviy raqamli texnologiyalardan keng foydalanish, texnologik vositalarning ahamiyati, ularnimg dars jarayoniga tadbiq qilish samaradorligi haqida fikrlar bayon etilgan.