KLINIK TIBBIYOTDA PROGNOZ - Uraqov, Shokir Ulashovich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Maqolada prognozlashning klinik tibbiyotdagi ahamiyati ochib berilgan. Prognozlashning asosiy turlari va usullari hamda ishonchli prognozni olish shartlari ko‘rib chiqiladi. Klinik tibbiyotda prognozlashdan foydalanishga ba’zi misollar keltirilgan.