TA’LIMDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISH - Mo‘minova , Shahnoza G‘ulomjonovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada tibbiy fanlarni o‘qitishdagi tajribalarga asoslanib, pedagogik texnologiyaning ilmiy-nazariy va amaliy-metodik asoslari, hamda interfaol usullar xususida fikr yuritdik. Pedagogik texnologiyaning nazariy-metodologik asoslari, mazmuni, funktsiyasi, elementlari, ularning vazifalari, dars jarayonida interfaol usullarni qo‘llashda samaradorlikka erishish yo‘llari yoritildi.