KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARI ORQALI FIZIKA FANINING BO‘LIMLARINI O‘RGANISH - Ergashev, Asqar Jong‘oboyevich; Nabiyev, Abdullo Abduvoxidovich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada ushbu bo‘shliqni to‘ldirishga hissa qo‘shish hamda o‘z ichiga olgan yangi o‘quv dasturini eksperimental qo‘llab-quvvatlash maqsadida o‘rta maktab darajasida zamonaviy fizika fanlari o‘qitiladi. Yangi ishlab chiqilgan kompyuter muhitida. Interfaol metod ekran tajribasi kiritildi. Ushbu dasturlar yaqin mavzularni konkretlashtirish va zamonaviy fizikaga kirishda ularni yanada tushunarli qilish uchun katta hissa qo‘shadi.