KOMIK HOLAT VA KOMIK OBRAZ HAQIDA BA’ZI MULOHAZALAR - Jo‘rayev, Murodulla Alishboyevich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Maqolada komik xarakter va komik obraz muammosi hamda ularning o‘ziga xos xususiyatlari adabiyotshunos olimlarning qarshlari misolida tahlil etilgan.