YOSH GANDBOLCHILARNI HUJUM JARAYONIDA KORDINATSION HOLATINI OSHIRISH - Burxonov Farrux Razzoq o‘g‘li; Usanova Durdona Xusan qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola yosh gandbolchilarni hujum jarayonida koordinatsion holatini oshirish masalasini o‘rganadi. Sport o‘yini sifatida gandbolning xalqaro arenada keng tarqalishi va o‘sishi, yosh sportchilarni tayyorlash jarayonidagi muhim omil sifatida ularning hujumdagi samaradorligini oshirishni taqozo etadi. Maqolada, o‘yinchilarning koordinatsion ko‘nikmalarini oshirish orqali hujum jarayonida muvaffaqiyat darajasini qanday yaxshilash mumkinligi statistika va ilmiy tadqiqotlar asosida ko‘rib chiqiladi.