FUTBOLNING KELIB CHIQISHI - Husanov G‘aybulla Usmanovich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada futbol sport turi haqida, bu sport o‘yinining kelib chiqish tarixi haqida ma’lumot berilgan. Futbolning ilk ko‘rinishlari qaysi davlatlarda paydo bo‘lganligi to‘g‘risida bayon etilgan.