FRAZEOLOGIYA VA OLIMLARNING QILGAN TADQIQOTLARI - Qosimova, Nafosat Doniyorjon qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi o‘zbek adabiy tilidagi frazeologiya va olimlarning qilgan tadqiqotlari haqida bo‘lib, unda frazeologiya haqida ma’lumot,tilshunos olimlarning frazeologiya haqida qanday ishlar olib borgani va fikrlari to‘g‘risida so‘z yuritiladi.