LEKSIKOLOGIYA VA UNDAGI MA’NO KO‘CHISH USULLARI - Arabboyeva, Makxfuzaxon Akramjonovna; O‘roqova, Bahora Azamat qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi o‘zbek adabiy tilidagi leksikologiya haqida ma’lumot berib o‘tiladi va ma’no ko‘chish usullari haqida atroflicha so‘z yuritiladi.