TA’LIM JARAYONIDA ILG‘OR PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (TARIX FANI MISOLIDA) - Yuldasheva, Barno (GOLDEN BRAIN, 2024)
Men ushbu maqolamda Umumta’lim maktablarida tarix darslarining tashkil etib borishga doir ayrim mulohazalarimni hamda ta’lim jarayonida ilg‘or pedagogik texnologiyalardan foydalanishni tarix fanlari misolida yoritilgan. Ta’lim berish jarayonida o‘quvchilar darslarida pedagogik texnologiyalardan foydalanishning pedagogic shart-sharoitlari, hamda metodikasi yoritib berilgan.