RAHBARLIK PSIXOLOGIYASI, XODIMLARNI BOSHQARISHNING MOHIYATI VA ASOSIY BOSQICHLARI - Nurmatov, Botirjon Xusanovich; Nutfiyev, Ikrom Izzatullayevich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada rahbarlarning boshqaruvchanlik qobilyatlari, harbiy jangovar vazifalarni bajarishda shaxsiy tarkibni yetaklay olishi va psixologiyasi to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.