MILLIY RUH, BU — YENGILMAS KUCH - Nazimov, Raxmatilla Normuradovich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqolada Vatanparvarlik tushunchasi, milliy ruh va milliy g‘oya tushunchalari va ushbu tushunchalarni harbiy xizmatchilar qalbida ri milliy armiyamizning jangovar ruhini, yoshlarimizda mardlik va shijoat fazilatlarini yanada kuchaytirish haqida ma’lumotlar yoritib berilgan.