YANGI QATLAM. NEOLOGIZMLAR - Mahammadjanova, Marxabo Dilmurod qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Mazkur maqolada bugungi kunda o‘zbek tili leksikasiga kirib kelgan va so‘zlashuv jarayonida faol ishlatilayotgan neologizmlar hamda ularning tasnifiga qaratilgan mulohazalar, ularning o‘zbekcha muqobiliga almashtirish masalalari haqida atroflicha fikr yuritiladi