RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA TALABALARNING MUSTAQIL TA’LIM OLISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Rustamova , Laylo Asadovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Mazkur maqolada raqamli ta’lim muhiti, talabalarning mustaqil ta’lim olish metodikasini yanada takomollashtirish, talim jarayonida raqamli va axborot texnologiyalaridan unumli va samarali foydalaninsh, talabalar uchun ilm olish jarayoni va ular uchun mustaqil ta’limni tashkil etishda e’tibor qarataydigan jihatlarihamda O‘zbekiston Respublikasi Vazirlar Mahkamasining tegishli qaror va farmonlari haqida fikr yuritilgan.