O‘ZBEKISTONDAGI TA’LIM SOHASINI RIVOJLANTIRISH - Akbarova Nigora Rukhiddinovna (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola sun’iy idrokning, O‘zbekistondagi ta’lim sohasiga sezilarli ta’sirini o‘rganadi. U qanday qilib talabalar so‘rovlariga tezkor va to‘g‘ri javob berishi va ularning qiziqishiga asoslangan bilim olish jarayonini osonlashtirish orqali o‘rganishga yordam berishi muhokama qilinadi.