O‘QUVCHILARNING AXBOROT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASH DOLZARB IJTIMOIY-PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - To‘ychiyev, Xurshidbek Muxammatvali o‘g‘li; Fayzullayev, Jamshidjon Jonizokovich (GOLDEN BRAIN, 2024)
Maqolada axborot ko‘lamining globallashuvi jarayonida raqamli texnologiyalar davrida yosh avlodni manan yetuk barkamol shaxs sifatida shaxs kamol topishida ularning axborot xavfsizligini ta’minlash ijtimoiy-pedagogik muammo sifatida qaralgan. Uning ilmiy-nazariy asoslari tahlili berilgan