“TARBIYA” FANINI O‘QITISH JARAYONINI INTERFAOL METODLAR ASOSIDA LOYIHALASHTIRISH - Sultanova , Nodira Rashid qizi (GOLDEN BRAIN, 2024)
Ushbu maqola orqali siz Tarbiya fanini o‘tish jarayonida turli xil metodlardan foydalanish va ularni dars jarayoniga tatbiq etishni ko‘rib chiqasiz. Interfaol metodlar haqida va ularni o‘tkazish haqida, ularning samarasi haqida yetarlicha bilimlarga ega bo‘lasiz. Tarbiya fanining o‘qitish jarayoning bugungi kundagi dolzarbligi va mohiyatini ko‘rib chiqasiz.